Kavakpınar Pimapenci

Kavakpınar Pimapenci

Günlük yaşamda kolaylık sağlayan pimapen hemen hemen her konutta tercih edilir hale geldi. Kavakpınar pimapenci çeşitlerin çok olmasından kaynaklı da tercih sebebidir. Her yapıda birbirinden farklı pimapen cam sistemleri bulunur. Pimapenler çoğunlukla açılma sistemlerine bağlı kategorilere ayrılır. Her ürün kendi içinde farklı özellikler bulundurur. Klasik sistemler, sürgülü sistemler, pivot pencereler, vasistas pencereler, çift kanat, katlanabilir ve giyotin sistemler.

En çok tercih edilen sistemlerden birisi klasik pimapen sistemleridir. Düşey menteşelerin bulunduğu, kanatların sağa sola veya içeriye dışarıya açılabildiği sistemlerdir. Klasik modellere tek açılım sistemleri adı da verilir. Dışa açılımı sağlayan bu modeller genellikle pencerelerde veya mutfakların balkon kapılarında kullanılır. Her ihtiyaca uygun pimapen çeşidi vardır. İhtiyacınıza göre ustalar ihtiyaç keşfinde bulunacaklardır.

Kavakpınar Pimapen Firması 0531 956 79 83

Kavakpınar pimapen firması pimapenlerin tedariğini yapmasının yanı sıra sıkıntılara da çözüm ortağı olur. Firmalar teknolojinin gerekliliğini sonuna kadar yerine getirebilir düzeyde olmalıdır. Özellikle firmanın yaptığı işin arkasında duruyor olması önemlidir. Yaptığı her ürün için firma sahibinden garanti belgesi almalısınız. Sadece imalat değil, tamir işlerinde de yine garanti belgenizi istemeyi unutmayın.

Pimapen firmaları kapı ve pencere sistemlerinin yanı sıra panjur ve kepenk sistemleri de yaparlar. Dışarıda bulunan zararlı durumlardan korunmak için sineklik gerekir. Alınan ölçüler doğrultusunda sineklik yapılabilmektedir. Pencerelerinizin açılımı sadece kanat şeklinde ise bunu üst açılım şeklinde de yaptırabilirsiniz. Firma tercih ederken firmanın kendi aracı ile hizmet veriyor olmasına dikkat edin. İmalat aşamasından ölçü alımına ve ürünün taşınmasına kadar bütün sorumluluk firmaya aittir. 

Kavakpınar Pimapen Ustası 0531 956 79 83

Kavakpınar Pimapen ustası ürünün ölçülerini aldığı gibi ürünün imalatını da yapar. Ayrıca tamir işleri yine usta tarafından gerçekleştirilir. Her türlü görevi üstlenen ustanın bütün işleri eksiksiz yerine getiriyor olması gerekir. Bu da eğitimli olması gerektiğinin kanıtıdır. İş meslek yeterliliğine sahip personel çalıştıran bir firmayla yola çıkmanız yararınıza olacaktır. Çalıştığınız ustanın bilgi ve yeterli donanıma sahip olması işinizin uzun ömürlü olacağı anlamına gelir. Aksi halde yaptırdığınız iş, kısa zaman içerisinde bozulacak ve tamir gerektirecektir. 

Kavakpınar Pimapen Tamiri 0531 956 79 83

Gün içerisinde onlarca kez açma kapama yapılan pencereler sık kullandığımız ürünlerdendir. Yıllar içinde bazı parçaların deforme olması, kırılması sebebiyle Kavakpınar pimapen tamiri ihtiyacı duyarız. Bütçemize göre bulunduğumuz ortamlara yaptırdığımız Pimapenler arızalanınca değiştirmek gerekmez. Tamiri mümkün olan durumlarda bir firmanın ustasıyla iletişime geçerek tamir ettirebiliriz.

Tamir gerektiren parçalardan bir tanesi menteşelerdir. Üzerinde yük bulunan ve tutucu görevi üstlenen menteşeler kırılabilir. Pimapenin kalıp tipine göre değişiklik olabilir. Tamiri yapılan menteşelerin düzgün takılması gerekir. Düzgün şekilde takılmazsa ya kapanmaz ya da hava kaçırır.

Pimapenlerde bulunan contalar yine zamanla yaz kış ayarı, güneş ve yağmur etkisi, soğuk sıcak etkenlerden dolayı deforme olurlar. Contalar bozulduysa mutlaka yenisi ile değiştirilmelidir. Değişim yapılırken kauçuk özelliği olması, pencere kanadına uyum olması önemlidir. Contalar gevşedi ise tamir hizmeti alarak sıkılaştırmamız lazım. Sıkılaştırılmayan contalar ses ve rüzgârı kesmez, doğru şekilde çalışmaz.

Kavakpınar Pimapen Tamiri Fiyatları 0531 956 79 83

Kavakpınar pimapen tamiri fiyatları yapılan işin niteliğine göre değişiklik gösterir. Örneğin pimapenlerin contası gevşedi ise sadece bir sıkılaştırma işlemi için tamir fiyatı verilir. Ancak contaların değişmesi gerekiyorsa daha fazla ücret ödememiz gerekir. Yapılan iş ve işin süresi uzunsa fiyatlandırma buna göre yapılır. Tamiri gerçekleştirecek ustanın el emeği de ücrete dâhil edilir. Yaptırdığınız tamir işlerinin de garanti kapsamına alındığına dikkat edin. Daha sonra tekrar aynı sorunla karşılaştığınızda sorunun giderilebilmesi için ücret ödemeden garantili şekilde yapılıyor olması gerekir.

metinkus61 administrator